Ramson&Co logo

Kulttuurikasarmin peruskiven muuraus

Loimme unohtumattoman tapahtumakokemuksen Kulttuurikasarmilla

Kulttuurikasarmi, uusi ja ainutlaatuinen viihtymisen keskus, toivotti kutsuvieraita ja mediaa tervetulleeksi peruskiven muuraus -tilaisuuteen. Yhteistyössä Kulttuurikasarmin kanssa meillä oli kunnia toteuttaa tapahtuma, joka teki syvän vaikutuksen kaikkiin läsnäolijoihin.

Kulttuurikasarmin peruskiven muuraus

Tapahtuman toteutukseen sisältyi:

• Peruskiven muuraus -tilaisuuden järjestäminen Kulttuurikasarmin työmaalla noin 50 kutsuvieraalle ja lehdistön edustajalle.
• Tilaisuuden sujuvuuden varmistaminen kalustamalla vaikuttava lokaatio ja järjestämällä järjestyksenvalvonta.
• Tapahtuman koordinointi ja teknisen toteutuksen hallinta, jolla varmistettiin ääni- ja valaistusjärjestelmien saumaton toiminta ja tapahtuman tunnelman korostuminen.

Asiakkaan suusta

“Kaikki tekeminen kanssanne oli todella sujuvaa ja tilaisuuden järjestelyt puoleltanne oli erittäin hienosti hoidettu. Erityiskiitos hyvästä ja varmasta asenteesta – ei tarvinnut jännittää järjestelyiden osalta. Hoiditte todella ammattitaitoisesti kaikki järjestelyt ennen tilaisuutta, sen aikana ja purun osalta. Tekniikka ei hätkähtänyt mistään ja hoiti asiat niin, ettei niistä ehtinyt nousta minulle kiireen keskellä stressiä.”

KATJA TURNER
Marketing Specialist
Kulttuurikasarmi

Tapahtuman tulokset:

Vieraiden ja median antama palaute oli erittäin myönteistä, ja tapahtuman merkitys ja korkea laatu tunnustettiin laajalti.

Lue myös nämä

Teemme brändistäsi kokemuksen.

Ramson & Co. Brand Ambassadors Oy
Karvaamokuja 1, 00380 Helsinki
Y-tunnus 1989107-7