Ramson&Co logo

Meidän tiimi

Meidät on tuonut yhteen jaettu intohimo.

Emme ole vain markkinoinnin ammattilaisia – olemme asiantuntijoita mieleenpainuvien kokemusten luomisessa, jotka yhdistävät brändin ja ihmisen syvemmällä tasolla. Tiedämme, että unohtumattomien brändikokemusten luominen vaatii enemmän kuin asiantuntemusta – se vaatii tunnetta, luovuutta ja ripauksen taikaa.

Taaksepäin katsoessa huomaamme usein, miten monta yhteistä ikimuistoista kokemusta on kerätty jo ennen h-hetkeä. Tiedämme olevamme onnekkaita.

Meidän toimiston ihmiset ovat yksinkertaisesti uskomattomia – he tuovat jokaiseen projektiin runsaasti kokemusta, asiantuntemusta ja luovuutta. Heidän intohimonsa ja omistautumisensa ovat syy siihen, miksi pystymme toimittamaan poikkeuksellisia tuloksia asiakkaillemme kerta toisensa jälkeen. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on niin lahjakas ammattilaisten tiimi, joka on sitoutunut vaikuttamaan ja ylittämään markkinoinnin mahdollisuuksien rajoja.

Sonja Färling

Tekijät

Meidän ytimessä ovat ihmiset. Olemme kokenut ja jatkuvasti kasvava joukko strategisteja, futuristeja, innovaattoreita, suunnittelijoita ja tekijöitä, jotka jakavat saman intohimon. Tässä ovat yhteyshenkilömme, jotka ovat täällä sinua varten:

<

>

Sonja Färling
CEO
+358 40 560 6088
sonja@ramson.fi

Heidi Kotiranta
COO
+358 40 8289153
heidi@ramson.fi

Niina Pitkänen
Executive producer
+358 44 272 6766
niina@ramson.fi

Kaikkien brändikokemusten yhteinen nimittäjä on tunne – miltä sinusta tuntuu, kun olet vuorovaikutuksessa brändin kanssa?

Nämä arvot ohjaavat meitä

Kokemus

Tunne

Ihmiset

Tavoite

Inspiroiduitko?

Varataanko napakka juttelu brändimarkkinointiin liittyvistä tarpeistanne? Haluamme kuulla sinusta lisää ja selvittää, olemmeko match made in heaven.