Ramson&Co logo

Ramson vahvistaa asemaansa brändikokemusten kärjessä uudella osakasnimityksellä

Olemme innoissamme ja ylpeitä kertoessamme, että Heidi Kotiranta (COO) on nimetty toukokuussa 2024 Ramsonin osakkaaksi. Heidi on ollut osana Ramsonin tiimiä jo yli kuuden vuoden ajan, ja hänen roolinsa operatiivisena johtajana viimeisten vuosien aikana on ollut ratkaiseva yrityksen kasvussa ja kehityksessä.

Ramsonin perustaja ja toimitusjohtaja Sonja Färling kertoo nimityksestä:

”Heidi on yrityksemme sydän, joka huolehtii sekä tiimistä että asiakkaista. Yhteistyömme on sujunut alusta asti saumattomasti, ja Heidi yllättää minut jatkuvasti taidoillaan viestinnässä, johtamisessa, organisoinnissa ja asioiden loppuun saattamisessa. Hänen omistautuneisuutensa asiakkaiden onnellisuudelle näkyy hänen jokapäiväisessä työssään, ja osakkuus tuntuu luonnolliselta jatkumolta hänen roolilleen yrityksessä.”

Ramsonilla juuri asiakkaiden onnellisuus on toiminnan keskiössä, ja pitkäaikaiset kumppanuudet ovat meille erityisen tärkeitä. Esimerkiksi Hartwall on luottanut meihin brändimarkkinoinnin kumppaninaan jo yli vuosikymmenen ajan, ja monien muiden asiakkaiden, kuten PepsiCon, Arvid Nordquistin ja Dr. Oetkerin, kanssa sama merkkipaalu lähestyy kovaa vauhtia. Pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset ja tarjoamaan heille parasta mahdollista palvelua.

Viime vuosina Ramson on kasvanut huomattavasti, mikä on johtanut tiimimme kolminkertaistumiseen. Uuden osakkuuden myötä vahvistamme sitoutumistamme tarjota parhaita mahdollisia brändikokemuksia ja innovatiivisia markkinointiratkaisuja asiakkaillemme. Olemme valmiita kohtaamaan tulevaisuuden haasteet entistä vahvempina ja inspiroituneempina.

Heidi jakaa ajatuksiaan osakkuudestaan:

”Sonja on luotsannut Ramsonia menestyksekkäästi yli 10 vuoden ajan tapahtuma-alan yrityksestä täyden palvelun luovaksi toimistoksi. Hän luottaa, antaa vapautta ja korostaa vahvuuksia, mikä saa yksilöt hänen ympärillään loistamaan. Jaamme saman arvomaailman, jonka ytimessä ovat ihmiset. Meillä on erittäin ammattitaitoinen ja hyvin yhteen toimiva asiantuntijatiimi sekä inspiroivat asiakkaat. On suuri kunnia olla osa tätä tarinaa ja kasvua tulevaisuudessa myös osakkaana.”

Lue myös nämä

Teemme brändistäsi kokemuksen.

Ramson & Co. Brand Ambassadors Oy
Karvaamokuja 1, 00380 Helsinki
Y-tunnus 1989107-7