Aitoja kohtaamisia ja merkityksellisyyttä – kiitos vuodesta 2019

Aitoja kohtaamisia ja merkityksellisyyttä – kiitos vuodesta 2019

Ramsonin toimisto hiljenee ja on aika siirtyä joulun viettoon. Sitä ennen muutama sana kuluneesta vuodesta tapahtuma- ja brändimarkkinoinnin parista.

Elämme aikakautta, jossa kommunikaatio on siirtynyt verkkoon. Digitaaliset viestinnän kanavat ovat merkittävä osa jokapäiväistä elämäämme ja automaatio mahdollistaa monia arkisia toimintoja. Verkossa tapahtuu. Trendit muuttuvat vikkelään, kulttuurimme kehittyy nonstoppina ja tapamme lähettää sekä vastaanottaa viestejä saattaa tänään olla jotain aivan muuta kuin huomenna.

Kasvokkain tapahtuvan vuorovaikutuksen merkitys korostuu digitalisoituneessa arjessa, jossa vastaanotamme tuhansia viestejä päivittäin.

Kaiken tekemisen ytimessä ja keskiössä on aina ihminen. Olipa kyseessä sitten kauppakeskuksissa tapahtuva myyntiaktiviteetti, suurien areenoiden megatapahtuma, tai muutaman kymmenen ihmisen yksityistilaisuus. Livenä tapahtuva kohtaaminen brändin ja ihmisen välillä luo vaikutusta, herättää tunteita ja tarjoaa elämyksiä. Ammattimaisen toteutuksen ja huolellisen suunnittelun avulla pystytään myös yhdistämään digitalisaatio ja aito vuorovaikutus.

Vuosi 2019 on meillä Ramsonilla ollut vauhdikas. Olemme saaneet kasvaa yhdessä niin uusien kuin vakiintuneiden asiakastuttavuuksien kanssa ja toteuttaneet mieleenpainuvia kohtaamisia ilolla sekä ammattitaidolla. Kasvuun kuuluu luonnollisesti myös muutosta. Meillä tämä on näkynyt organisaatiorakenteessa ja tehostettuina toimintoina. Asiakkaillemme toimivammat prosessimme näkyvät paitsi toimintavarmuutena, myös kustannustehokkuutena laadusta tinkimättä.

Vuoden aikana joukkoomme on liittynyt uusia osaajia tuoden mukanaan virkistäviä toiminta- ja ajattelumalleja. Henkilöstön hyvinvointi sekä mukava työilmapiiri näkyykin meillä maukkaina sekä tuloksellisina toteutuksina. Marraskuussa pidimme myös lähes legendaariset kesän päätösbileet Ramsonilaisten kesken Helsingin Surf Housessa. Monta todellista surffileijonaa kuoriutui kyseisen illan aikana. 🦁

Vaikka ajatuksemme ovatkin jo kirkkaasti ensi vuoden tuotannoissa, on nyt tullut aika hiljentyä hetkeksi ja vetäytyä nauttimaan vuoden viimeisistä päivistä. Kiitämme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä tietysti kaikkia Ramsonin tiimiläisiä kuluneen vuoden unohtumattomista projekteista ja toivotamme rauhallista joulua.

Uuden vuosikymmenen kohtaamisia odottaen,
Ramson & Co. Brand Ambassadors